Ό,τι κι αν ετοιμάζετε, κανένα τραπέζι δεν είναι πλήρες χωρίς πατατοσαλάτα. Η πατατοσαλάτα είναι ένα αγαπημένο πιάτο, ειδικά το καλοκαίρι. Ένα από τα πλεονεκτήματα της είναι ότι είναι πολύ ευέλικτη. Μπορείτε να την κάνετε πολύ απολαυστική, πιο υγιεινή χωρίς μαγιονέζα ή να προσθέσετε πολλές γεύσεις.
Ό,τι κι αν κάνετε, η πατάτα θα παραμείνει νόστιμη. Παρ’όλο που είναι καλό να γνωρίζετε διάφορες παραλλαγές, πρέπει να ξέρετε και την κλασική συνταγή. Δείτε παρακάτω πώς να την φτιάξετε.
Θα χρειαστείτε:
-Πατάτες
-Βραστά αβγά
-Αλάτι και πιπέρι
-Μαγιονέζα
-Κρέμα γάλακτος
-Μουστάρδα
-Ζάχαρη
-Πίκλες
Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί να βάλετε ζάχαρη σε ένα αλμυρό πιάτο; Ωστόσο, είναι κάτι το συνηθισμένο. Προσθέτοντας ζάχαρη σε αλμυρά πιάτα ισορροπείτε τις γεύσεις, ειδικά το αλμυρό και το ξινό.
Σε αυτή την συνταγή η ζάχαρη εξισορροπεί τις γεύσεις της κρέμας γάλακτος, της μαγιονέζας και του αλατιού. Ακούγεται παράξενο, αλλά δεν θα το μετανιώσετε! Αυτή η συνταγή είναι τέλεια για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι εύκολη, γρήγορη και νόστιμη.
Πώς σας φαίνεται; Θα την δοκιμάσετε;
Credit: tiphero.com