Καταπληκτική Συνταγή για πεντανόστιμοο Τζιζκέικ με μόλις 3 υλικά, έτοιμο σε 15 Λεπτά!

Έχετε δοκιμάσει ποτέ γλυκό cheesecake; Το να το αγοράσετε είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η προετοιμασία αυτού του υπέροχου επιδορπίου απαιτεί ένα ένα αρκετά μεγάλο αριθμό συστατικών, που είναι και ένας από τους λόγους που λίγοι θα ασχοληθούν να το φτιάξουν.

Ωστόσο, μια Γιαπωνέζα που έχει ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται Ochikeron, εφηύρε αυτή την έξυπνη συνταγή για τζιζκέικ, το οποίο περιλαμβάνει μονάχα 3 συστατικά. Μοιραζόμαστε μαζί σας αυτή την απίθανη συνταγή.

Για την συνταγή θα χρειαστούμε 3 αυγά, 120 γραμμάρια λευκή σοκολάτα, και 120 γραμμάρια τυρί κρέμα.

Διαχωρίστε τους κρόκους και τα ασπράδια. Καλύψτε το μπολ με τα ασπράδια με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.

Τοποθετήστε τη λευκή σοκολάτα σε ένα μπολ σε μπεν μαρί για να λιώσει.

Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε. Πρέπει να αποκτήσει μια ομοιογενή μάζα.

Προσθέτουμε τους κρόκους αυγών και ανακατεύουμε ξανά.

Βγάζουμε τα ασπράδια από το ψυγείο, τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μαρέγκα και τα προσθέτουμε στο μείγμα.

Βουτυρώνουμε τα ταψί που θα ψηθεί το γλυκό και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Το ιδανικό είναι να ψηθεί μέσα σε μπεν μαρί για να μην καεί η κρέμα.

Βάζουμε το cheesecake σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς και ψήνουμε για 15 λεπτά (αφήστε το λίγο να σταθεί μετά το ψήσιμο).

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Σερβίρετε κρύο.

Καλή σας όρεξη!

Δείτε το βίντεο της συνταγής:

Credit: Adme

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους