Λιώνει τις μπανάνες μέσα στο μπολ και προσθέτει τα αυγά! Το αποτέλεσμα; Γευστικότατο…

Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Επειδή όμως συχνά το παραλείπουμε ή δε φροντίζουμε να είναι όσο θρεπτικό πρέπει, η Jill Urban θα μας δείξει μια νέα συνταγή που θα σας κάνει να παρακαλάτε να έρθει το πρωί για να την απολαύσετε!

Υλικά:

  • 3 μπανάνες
  • 3 αυγά

Διαδικασία:

  1. Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και λιώστε τις.
  2. Σε ένα ξεχωριστό μπολ σπάστε τα αυγά και χτυπήστε μέχρι το ασπράδι και ο κρόκος να κάνουνε ένα ομοιογενές μείγμα.
  3. Ρίξτε τα αυγά στο μπολ με τις λιωμένες μπανάνες και ανακατέψτε καλά.
  4. Ζεστάνετε ένα τηγανάκι σε μέτρια φωτιά και απλώστε λίγο λάδι για να μην κολλήσει το πρωινό μας.
  5. Ρίξτε 2 κουταλιές από το μείγμα και μαγειρέψτε για περίπου 1 λεπτό ή μέχρι το κάτω μέρος να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
  6. Γυρίστε την κρέπα μέχρι να πάρει χρώμα και από την άλλη πλευρά.
  7. Αφήστε την στην άκρη να κρυώσει λίγο και συνεχίστε με το υπόλοιπο μείγμα (2 κουταλιές κάθε φορά).

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους