Μπισκοτομπαλάκια με αλλαντικά και τυριά σκέτος αφρός!

ΥΛΙΚΑ

1 φαριν-απ
1 κεσεδακι γιαουρτι
1-2 χουφτες τριμμενο τυρι
1 κεσεδακι σπορελαιο
1 αυγο για τη ζυμη
στη μυτη του κουταλιου αλατι και ελαχιστη ζαχαρη
400-500γρ.φετα θρυμματισμενη
10-15 μικρα λουκανικακια Φρανκφουρτης ψιλοκομμενα
1 αυγο για το αλειμμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατευουμε σε μπωλ το φαριν-απ,το γιαουρτι,το σπορελαιο,το τυρι,το αυγο και τη ζαχαρη με το αλατι και ζυμωνουμε

Προσθετουμε τη φετα και τα λουκανικακια και ξαναζυμωνουμε ελαφρα
πλαθουμε μπαλακια,(περιπου οσο το μεγεθος απο ενα κεφτεδακι) και τα Βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα

Αλειφουμε με αυγο και ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν
Μπορειτε ακομα να βαλετε μεσα μανιταρι,πιπεριτσες,μεχρι και παστουρμα για πικαντικο γουστο!!

Συνταγή Zoi Athanasiadou‎

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους