Πήρε ένα Κρεμμύδι και το γέμισε με Κιμά. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα σας τρέξουν τα Σάλια!

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για κάμπινγκ. Μπορείτε να χαλαρώσετε, να κάνετε διασκεδαστικές δραστηριότητες και να φάτε νόστιμα φαγητά. Πολλές φορές δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε, αφού δεν μπορείτε να πάρετε την κουζίνα σας μαζί.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρώτε συνέχεια και τα ίδια. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτές τις απίθανες βόμβες κρεμμυδιού στην επόμενη εξόρμηση σας!

Αν δεν μπορείτε να πάτε για κάμπινγκ φέτος το καλοκαίρι, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να φτιάξτε αυτή την συνταγή και στο σπίτι σας.

Υλικά

Μισό κιλό κιμά
1 αβγό
2 κρεμμύδια
Τυρί σε στικ
1 κ.σ. σάλτσα
1 κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ.σ. παρμεζάνα
1 κ.σ. αλάτι
Πιπέρι

Οδηγίες

1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200.

2. Κόψτε τις άκρες από τα κρεμμύδια. Στην συνέχεια, κόψτε τα στην μέση και βγάλτε τα δύο μισά από το εξωτερικό στρώμα. Αν έχετε εμπειρία στην μαγειρική, μπορείτε να αφαιρέσετε κατευθείαν το κέντρο.

3. Βγάλτε στρώμα στρώμα όλα τα στρώματα του κρεμμυδιού.

4. Ρίξτε το αβγό σε ένα μπολ και χτυπήστε το. Κόψτε το υπόλοιπο του κρεμμυδιού και ρίξτε το στον κιμά. Στύψτε λίγο από τα υγρά του κρεμμυδιού μέσα στο κρέας.

5. Προσθέστε όλα τα στερεά υλικά και την σάλτσα στον κιμά, μαζί με το αβγό. Ανακατέψτε τα με το χέρι.

6. Ξεκινήστε να γεμίζετε τις “βόμβες” σας με το μίγμα από κιμά. Βάλτε ένα κομμάτι τυρί μαζί με τον κιμά σε κάθε “βόμβα”.

7. Τυλίξτε τις “βόμβες” με αλουμινόχαρτο. Αν πρόκειται να τις ψήσετε σε ψησταριά, βάλτε διπλή στρώση αλουμινόχαρτου.

8. Βάλτε τις σε ένα ταψί και ψήστε για 25 λεπτά.

Καλή όρεξη!

Credit: tiphero.com

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους