Παίρνει μια Ντομάτα, την γεμίζει με Αυγά και Τυρί και την βάζει στο Φούρνο. Το τελικό Αποτέλεσμα; Θα σας τρέχουν τα Σάλια!

Όταν πρόκειται για πιάτα που γίνονται γρήγορα, τα αβγά είναι πάντα η καλύτερη λύση. Όσον αφορά την γεύση – δεν υπάρχει κανένα παράπονο! Όταν πρόκειται για την εμφάνιση όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά. Με αυτή τη συνταγή, το αγαπημένο σας πιάτο θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες):

2 ντομάτες μέτριου μεγέθους
2 αβγά
2 κ.σ γάλα
αλάτι και πιπέρι
1/3 τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες:

Κόψτε το πάνω κομμάτι κάθε ντομάτας και βγάλτε το εσωτερικό τους χρησιμοποιώντας μαχαίρι και κουτάλι.

Χτυπήστε τα αβγά σε ένα μπολ, ρίξτε το γάλα, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.

Ρίξτε το μίγμα μέσα στην τομάτα και ψήστε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Όταν ένα πρωινό είναι τόσο νόστιμο, το κάτι παραπάνω πραγματικά αξίζει. Εάν νιώθετε δημιουργικοί, μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλά υλικά: μπορείτε να προσθέσετε δενδρολίβανο, ρίγανη ή βασιλικό. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!

Credit: hefty.co

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους