Πατάτες πιο νόστιμες από τις τηγανητές!

Αφήστε στην άκρη το τηγάνι και φτιάξτε πεντανόστιμες πατάτες στο φούρνο! Μικροί και μεγάλοι θα ξετρελαθούν!

 Υλικά 

  • 6 πατάτες μεσαίου μεγέθους
  • 2 – 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 30 γρ βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λαδόκολλα

Εκτέλεση 

Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες.

Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα.

Βάζουμε το σκόρδο ανάμεσα στις σχισμές

Ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι ή ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.

Ψήνουμε τις πατάτες στους 220ο για περίπου 40 λεπτά.


[πηγή]

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους