Για εμάς είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό! Δοκιμάστε το κι εσείς και πείτε μας τη γνώμη σας!
Υλικά:
- 900 γρ. καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια και την φλούδα, κομμένο σε κυβάκια
- 750 ml λευκό ξηρό κρασί
- 170 ml Vodka
- 110 ml Cointreau
- 110 ml σιρόπι λεμόνι-πορτοκάλι
Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε το καρπούζι να γίνει χυμός. Το σουρώνουμε σε μια κανάτα και προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Μόλις βγάλουμε την κανάτα από το ψυγείο, ανακατεύουμε ξανά και μοιράζουμε την σαγκρία σε ποτήρια για λευκό κρασί με πάγο.
Γαρνίρουμε με μικρές μπάλες καρπούζι που τις έχουμε περάσει από οδοντογλυφίδα.
[via]