Σουβλάκια κοτομπέικον με σως γιαουρτιού με μουστάρδα

  • Μερίδες: 4
  • Δυσκολία: εύκολο

Υλικά συνταγής

  • 2-3 φιλέτα από κοτόπουλο
  • 15 φέτες μπέικον
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια
  • Για τη σως γιαουρτιού
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Πλένετε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα κόβετε σε κομματάκια και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Αλατοπιπέρωνετε το κοτόπουλο και τυλίγετε κάθε κομμάτι σε μια φέτα μπέικον.
  2. Περνάτε τα κοτομπέικον στα καλαμάκια. Αλείφετε ένα ταψί με ελαιόλαδο, τοποθετείτε τα καλαμάκια το ένα δίπλα στο άλλο και τα αλείφετε κι αυτά ελαιόλαδο.
  3. Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για περίπου 30′-35′ γυρνώντας τα καλαμάκια και από τις δύο πλευρές.
  4. Για τη σάλτσα: Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι , με τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και σερβίρετε μαζί με τα σουβλάκια

Πηγή: icookgreek.com

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους