Η αγαπημένη παραδοσιακή μαγειρίτσα που φτιάχνουν το Πάσχα στην Πάρο. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Διαβάστε τη συνταγή για τη μαγειρίτσα:
Προετοιμασία: 60 λεπτά
Μαγείρεμα: 60 λεπτά
Μερίδες: 8
Υλικά συνταγής:
- 1 συκωταριά από μικρό αρνί
- 1 αντεριά από μικρό αρνί
- 2 μαρούλια
- 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια (μικρά) με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1/2 φλ. τσαγιού ρύζι καρολίνα
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 λεμόνι
Για το αυγολέμονο
- 2 αυγά
- 1 λεμόνι
Πηγή: fimes.gr