Τα μήλα μαυρίζουν σε δευτερόλεπτα αφότου κοπούν. Με αυτό το κόλπο θα τα διατηρείτε φρέσκα για 24 ώρες τουλάχιστον.

Τα μήλα που έχουν μαυρίσει λίγα λεπτά αφότου τα έχουμε κόψει, μπορεί να είναι το ίδιο νόστιμα, αλλά σίγουρα δε μοιάζουν τόσο “ελκυστικά” όσο στην αρχή.

Το tip που θα σας δείξουμε σήμερα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στα μήλα, όσο και στα αχλάδια, ακόμη και στις πατάτες!

Μάθετε πως να διατηρήσετε το χρώμα τους, στο βίντεο που ακολουθεί:

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους