Το cheesecake με ζαχαρούχο της Μαρία Μαρδα που μας πήρε τα μυαλά!Σου έρχεται να μπεις μέσα στην οθόνη τόσο λαχταριστό που είναι!
2 πακέτα μπισκότα Digestive,
250 γρ βιταμ λιωμένο,
1 κουτί φυτική σαντιγί ψυγείου 500 γρ
,300 γρ Φιλαδέλφεια,
1/2 κουτι και λίγο ζαχαρούχο γάλα,
2 βανίλιες
Βάζουμε τα μπισκότα στο μουλτι και τα κάνουμε σκόνη,τα απλώνουμε σε ένα τσερκι η στρόγγυλο ταψάκι και τα περιχύνουμε με το λιωμένο βιταμ να πάει παντού
(Λίγο,λίγο,κουτάλια,κουταλιά)
Το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο μεχρι να ετοιμάσουμε την κρεμά.
Στο μιξερ χτυπάμε τη φυτική σαντιγί μαζί με το Φιλαδέλφεια και τις βανίλιες,και στο τέλος προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα:.
Χτυπάμε μέχρι να πήξει η κρεμα.!Απλώνουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και το βάζουμε πάλι στο ψυγείο.
Μετά απο 2 ώρες περίπου που θα παγώσει λίγο βάζουμε από πάνω μαρμελάδα η κάποιο γλυκό του κουταλιού.
Εγω προτιμώ γλυκό του κουταλιού και το βάζω την ώρα που το σερβίρω.
Έβαλα γλυκό βύσσινο και γλυκό φράουλα.
Πηγή: daddy-cool.gr