Τυροψωμάκια με φέτα και γιαούρτι. Ιδανικά για σχολικό κολατσιό!

Τυροψωμάκια με φέτα και γιαούρτι. Ιδανικά για σχολικό κολατσιό!

1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
•1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
•2 αυγά
•1 κουταλιά της σούπας αλάτι
•500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
•250 γρ. φέτα θρυμματισμένη

Εκτέλεση
1.Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά.
2.Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180º C για 20′.

Πηγή: daddy-cool.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους