Τυρόπιτα στο τηγάνι στο πι και φι !

Τυρόπιτα που γίνεται στο τηγάνι, εύκολα και γρήγορα! Σίγουρα θα την κάνετε πολλές φορές!

ΥΛΙΚΑ Για να ξεκινήσετε, είναι απαραίτητο να έχετε στο ψυγείο σας φύλλα κρούστας και νόστιμα τυριά.

4 φύλλα κρούστας 3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak 1 φλιτζάνι κίτρινα τυριά τριμμένα (Arla Mozzarella, Arla Regato) 50γρ. φέτα σπασμένη πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό

Τυρόπιτα που γίνεται στο τηγάνι, εύκολα και γρήγορα! Σίγουρα θα την κάνετε πολλές φορές!

ΥΛΙΚΑ

Για να ξεκινήσετε, είναι απαραίτητο να έχετε στο ψυγείο σας φύλλα κρούστας και νόστιμα τυριά.

  • 4 φύλλα κρούστας
  • 3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
  • 1 φλιτζάνι κίτρινα τυριά τριμμένα (Arla Mozzarella, Arla Regato)
  • 50γρ. φέτα σπασμένη
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 24εκ. και βάζουμε 1 κουτ. σούπας βούτυρο.
  2. Λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε ξεχωριστό σκεύος.
  3. Βουτυρώνουμε ξεχωριστά το κάθε φύλλο, τσαλακώνουμε 2 φύλλα και τα βάζουμε στο τηγάνι το ένα πάνω στο άλλο.
  4. Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
  5. Τα αναποδογυρίζουμε, όπως κάνουμε στην ομελέτα, μοιράζουμε ομοιόμορφα το μείγμα των κίτρινων τυριών και τη φέτα, πασπαλίζουμε με πιπέρι και σκεπάζουμε με τα άλλα 2 βουτυρωμένα φύλλα.
  6. Τέλος, ρίχνουμε από πάνω το βούτυρο που περίσσεψε.

Μόλις ροδίσει η μία πλευρά της τυρόπιτας, αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και η άλλη.

Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση:

πηγή:  xrysessyntages.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους