Τύλιξε το ψωμί σε αλουμινόχαρτο και το έψησε στο φούρνο – Όταν το έβγαλε… απίστευτο! (video)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από το φρέσκο ψωμί και την τραγανή κρούστα.

Αυτή η νόστιμη συνταγή συνδυάζει και τα δύο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό γεύμα στο τραπέζι σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια φραντζόλα ψωμί και να την κόψετε σταυρωτά, τοποθετώντας ανάμεσα στις εγκοπές, τυρί.

Ύστερα, ετοιμάζετε τη γέμιση (με βούτυρο, σκόρδο, φρέσκο κρεμμυδάκι και αλάτι) και την τοποθετείτε ξανά ανάμεσα στις τρύπες.

Τέλος, το ψήνετε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: altsantiri.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους