Φτιάξτε ισπανική φριτάτα

Λαχταριστό ορεκτικό για όλες τις ώρες

Υλικά για 2-4 άτομα

– 100 γραμμάρια τυρί καμαμπέρ
– 100 γραμμάρια ροκφόρ
– 150 γραμμάρια γραβιέρα
– 8 ολόκληρα αβγά
– 2 βρασμένες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
– 2 ασπράδια
– 2 κουταλιές της σούπας γάλα
– 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα
– 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
– 1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο
– 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
– Πιπέρι

Εκτέλεση

1. Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά, το κρεμμύδι, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.

2. Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα των αβγών μαζί με τις πατάτες. Αφήνουμε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για ακόμα 5 λεπτά.

(via)

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους