0
Ειναί πανευκόλες να τις φτιάξετε!!!Εγώ φτιάχνω μπόλικες μια φορά το μήνα και τις βάζω κατάψυξη.
Υλικα
1/2 κιλο αλευρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φακελάκι μαγια
1 κ γλ αλατι
1 κ γλ ζαχαρη
1 1/2 ποτηρι νερο χλιαρο
Εκτέλεση
Σε μπωλ κοσκινιζουμε το αλευρι,
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικα και λιγο λιγο το νερο μεχρι να γινει ζυμάρι το σκεπάζουμε με μια πετσετουλα και το Αφηνουμε να φουσκωσει.
Ζυμώνουμε κ παιρνουμε ενα κομματι ζυμης, το ανοίγουμε με τα χέρια σε πίτα και ψήνουμε σε αντικολλητικο τηγανι για 3-4′
Βγαινουν με αυτη τη συνταγή περίπου 12 κομμάτια!
Πηγή: daddy-cool.gr