Υλικά συνταγής
- 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) χυμό πορτοκαλιού
- 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 400 γρ.(2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 500 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Σιμιγδάλι χονδρό ΑΝΘΟΣ
- 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση συνταγής
- Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το χυμό πορτοκάλι, το νερό και τη ζάχαρη.
- Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζετε το Σιμιγδάλι με το ηλιέλαιο.
- Προσθέτετε το σιρόπι και τα αποξηραμένα φρούτα ανακατεύετε και φορμάρετε.
Πηγή: icookgreek.com