15 Μυστικά της Μαγειρικής και της Ζαχαροπλαστικής που οι Επαγγελματίες Σεφ δεν θα ήθελαν να Γνωρίζετε

Αν σας αρέσει να ψήνετε και πάντα αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε τις ικανότητες σας, δοκιμάστε τα παρακάτω κόλπα!

1. Αποκτήστε αυγά σε θερμοκρασία δωματίου άμεσα, τοποθετώντας τα σε ζεστό νερό για 3 λεπτά.

2. Προσέξτε να μη καεί η κρούστα σας, κόβοντας μια τρύπα στη βάση ενός αλουμινένιου ταψιού και τοποθετώντας από πάνω.

3. Χρησιμοποιήστε κόπτες μπισκότων για να φτιάξετε σχέδια με σοκολατάκια ή ζάχαρη άχνη.

4. Χρησιμοποιήστε δαντέλα για να πασπαλήσετε ζάχαρη άχνη πάνω από τα γλυκά σας.

5. Για να κρατήσετε φρέσκα τα μπισκότα σας, βάλτε τα σε μια αεροστεγή σακούλα μαζί με μια φέτα ψωμί.

6. Αφήστε τα γλυκίσματα σε ξυλάκι να στεγνώσουν, τοποθετώντας τα σε ένα αναποδογυρισμένο σουρωτήρι.

7. Για να μη λερώσετε τη κουζίνα σας με το μπλέντερ, τοποθετήστε χάρτινο πιατάκι στη βάση του μπλέντερ.

8. Χρησιμοποιήστε διάφανα βάζα για φύλαξη ειδών ζαχαροπλαστικής.

9. Ψήστε μπισκότα μέσα σε βάση για κεκάκια.

10. Αλευρώστε τα μύρτιλλα πριν τα ρίξετε μέσα στα muffin. Έτσι θα κρατήσουν ολόκληρο το σχήμα τους κατά το ψήσιμο.

11. Χρησιμοποιήστε εργαλεία κουζίνας για να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα μοτίβα για την κρούστα στις πίτες.

12. Χρησιμοποιήστε κόπτη πατάτας τη σοκολάτα για να διακοσμήσετε τα γλυκά σας.

14. Κάντε πιο υγιεινά τα γλυκά σας, αντικαθιστώντας το βούτυρο με πουρέ μήλου.

15. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ μαλλιών στις τούρτες σας, για να φτιάξετε λείο και γυαλιστερό γαρνίρισμα.

Credit: Diply

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους