1. Το κοτσάνι από το αβοκάντο αποκαλύπτει αν είναι ώριμο.
2. Τυλίγοντας το κοτσάνι από τις μπανάνες, αργούν να ωριμάσουν.
3. Αυγά με μπέικον σε ταψάκι για muffin.
4. Αν σας τελείωσε το λάδι ή το βούτυρο, χρησιμοποιήστε… γιαούρτι!
5. Παγώστε το κρασί που περίσσεψε για να το χρησιμοποιήσετε στο μαγείρεμα.
6. Κόψτε τέλεια το κέικ ή άλλα μαλακά τρόφιμα, με οδοντικό νήμα.
7. Ραγίστε τα πασχαλινά αυγά πριν τα βάψετε.
8. Ένα μήλο ανάμεσα στις πατάτες σας, θα τις αποτρέψει από το να βγάλουν ρίζες.
9. Δοκιμάστε να ψήσετε τα αυγά σας!
10. Χρήσιμος οδηγός για να βράσετε τ’ αυγά σας, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε.
11. Το ιδανικό τοστ:
12. Ο πιο απλός τρόπος να φτιάξετε παγωτό-σάντουιτς.
13. Οδηγός για να συνδυάσετε το σωστό κρασί με το κατάλληλο τυρί.
14. Η απόλυτη συνταγή για γεμιστές πατάτες:
15. Κυπελάκια που τρώγονται:
16. Αν βάλετε μια φέτα ψωμί για τοστ πάνω από το κέικ σας, θα διατηρήσει την υγρασία του όσο βρίσκεται στο ψυγείο.
17. Για να μην λιώνει το παγωτό στα χέρια σας:
18. Πιέστε τον κιμά για τα μπιφτέκια στη μέση με τον αντίχειρά σας, για να μαγειρευτούν ομοιόμορφα χωρίς να φουσκώσουν πολύ.
19. Σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα που δεν “τρέχει”!
20. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας ως μονάδα μέτρησης:
21. Πως να φτιάξετε τα δικά σας αποξηραμένα φρούτα:
22. Μία ξύλινη κουτάλα πάνω από την κατσαρόλα με το βραστό νερό, θα το εμποδίσει από το να ξεχειλίσει.
23. Καλαθάκια από μπέικον!
24. Μετατρέψτε τον φούρνο σας σε παραδοσιακό.
25. Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
26. Μία χαρτοπετσέτα πάνω από την σαλάτα που περίσσεψε, θα απορροφήσει την υγρασία και δεν θα είναι πανιασμένη την επόμενη μέρα.
27. Μετατρέψτε την ζύμη για tortillas σε αντίστοιχη για tacos:
28. Χωρίστε τον κιμά σε μερίδες πριν τον παγώσετε.
29. Πόσο καιρό διατηρούνται τα τρόφιμα:
30. Καφές από oreos!
31. Πως να ετοιμάσετε τη δική σας σαλάτα σε βάζο:
32. Αν σας περίσσεψε πίτσα, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή:
33. Σπιτικό και οικονομικό μπέργκερ γίγας:
34. Ο ιδανικός χρόνος για κάθε τσάι:
Credits: Big Like