Πεντανόστιμα Κρουασανάκια Βουτύρου με Μόνο 4 Υλικά, Ετοιμα σε Ελάχιστα Λεπτά!

Υλικά
125γρ. γιαούρτι
125γρ. μαργαρίνη soft
8γρ. baking powder
250γρ. αλεύρι
αλάτι

Εκτέλεση:
Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά προσθέτοντας σταδιακά το αλεύρι και ζυμώνετε μέχρι να δημιουργηθεί μια εύπλαστη ζύμη.

Την ανοίγετε σε διάμετρο περίπου 30εκ. και τη χωρίζετε σε 8 τριγωνικά κομμάτια (σαν πίτσα).

Σε κάθε κομμάτι βάζετε μια κουταλιά από τη γέμιση της αρεσκείας σας και διπλώνετε τα κομμάτια σε σχήμα κρουασάν.

Τοποθετείτε τα κρουασάν σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Αφήνετε λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.

Εαν θέλετε να βγούνε σαν της εικόνας,μπορείτε πριν τα ψήσετε να τα αλειψετε με αυγο και μόλις εχουν ψήθει να φτιαξετε ενα ελαφρυ σιροπι και να τα σιροπιάσετε!

Κόλαση!

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους