Άδειασε τις Πατάτες και τις έβαλε Όρθιες σε ένα Ταψί. Το αποτέλεσμα; Θα σας Τρέχουν τα Σάλια!

Δεν είναι μυστικό ότι οι πατάτες είναι ένα φαγητό που τρώγεται με πολλούς τρόπους σε όλο τον κόσμο! Σε αυτό το άρθρο όμως θα σας παρουσιάσουμε μία απίστευτη συνταγή – ηφαίστεια πατάτας με μπέικον! Το όνομα ακούγεται καλό, αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο!

Η συνταγή είναι απλή. Θα χρειαστείτε:

  • Πατάτες
  • Μπέικον
  • Βούτυρο
  • Μπαχαρικά
  • Φέτες γαλοπούλας
  • Τυρί τσένταρ
  • Σος μπάρμπεκιου
  • Sour cream
  • Καυτερή σος
  • Φρέσκο Κρεμμύδι
  • Πιθανώς και μερικές οδοντογλυφίδες.

Το καλύτερο με αυτή τη συνταγή είναι ότι δεν υπάρχουν ακριβείς ποσότητες στα υλικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο θέλετε από το κάθε υλικό!

  • Το πρώτο βήμα είναι να τρυπήσετε τις πατάτες με ένα πιρούνι. Αυτό θα επιτρέψει στο ζεστό αέρα να μπει μέσα στην πατάτα όταν θα ψήνεται στο φούρνο. Ψήνετε τις πατάτες μόνο μέχρι να μαλακώσουν μέσα.
  • Μόλις κρυώσουν από το φούρνο, κόψτε τις άκρες κάθε πατάτας.
  • Το επόμενο βήμα είναι να τις αδειάσετε και να βάλετε το εσωτερικό τους μέσα σε ένα μπολ.
  • Τώρα έρχεται το καλό: μπέικον. Τυλίξτε το γύρω από τις πατάτες που αδειάσατε. Μπορείτε να το στερεώσετε πάνω στην πατάτα με τις οδοντογλυφίδες.
  • Βάλτε στο μπολ όσο βούτυρο, μπαχαρικά και γαλοπούλα θέλετε. Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά και γεμίστε τις πατάτες με το νόστιμο μείγμα
  • Ρίξτε από πάνω λίγο τυρί και ψήστε για 5 λεπτά.
  • Ρίξτε μπόλικη σος μπάρμπεκιου και ακόμα μια στρώση τυρί και βάλτε τις στο φούρνο για τελευταία φορά.

Τέλος, προσθέστε όση καυτερή σος, sour cream ή/και Φρέσκο Κρεμμύδι θέλετε και απολαύστε τις!

Credit: awm.com

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους