0
Υλικά
Προσαρμόστε τις μερίδες:
2 (125 γρ. η καθεμία) σοκολάτες υγείας κουβερτούρα
1 κ. σ. σπορέλαιο
Γλυκό κουταλιού της αρεσκείας μας (πχ βύσσινο)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις σοκολάτες προσθέτοντας το σπορέλαιο.
Σε θήκη σιλικόνης για σοκολατάκια με διάφορα σχέδια γεμίζουμε με ένα μικρό κουταλάκι το 1/3 της καθεμιάς.
Αφού στραγγίσουμε το γλυκό του κουταλιού το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και τοποθετούμε ένα με δύο κομματάκια στη λιωμένη σοκολάτα.
Γεμίζουμε τη θήκη με σοκολάτα.
Τα αφήνουμε να παγώσουν και τα απολαμβάνουμε.
Πηγή: xrysessyntages.gr