Αφράτα και πολύ οικονομικά Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:

2 (125 γρ. η καθεμία) σοκολάτες υγείας κουβερτούρα
1 κ. σ. σπορέλαιο
Γλυκό κουταλιού της αρεσκείας μας (πχ βύσσινο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις σοκολάτες προσθέτοντας το σπορέλαιο.

Σε θήκη σιλικόνης για σοκολατάκια με διάφορα σχέδια γεμίζουμε με ένα μικρό κουταλάκι το 1/3 της καθεμιάς.

Αφού στραγγίσουμε το γλυκό του κουταλιού το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και τοποθετούμε ένα με δύο κομματάκια στη λιωμένη σοκολάτα.

Γεμίζουμε τη θήκη με σοκολάτα.

Τα αφήνουμε να παγώσουν και τα απολαμβάνουμε.

Πηγή: xrysessyntages.gr

Related posts

Χαμóς με τον Άκη Πετρετζίκη: Είπε για 1n φoρά την συνταγή και το μυστικó για την λαγάνα των 5 υλικών που γίνεται σε 20′

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους