Ατομικές μπουκίτσες cheesecake!

Υλικά για την γέμιση

1 πακέτο τυρί κρέμα, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 φλιτζάνιου λευκή κρυσταλλική ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1 κονσέρβα με γεύση κεράσι

Για την βάση

1 1/2 φλυτζάνια μπισκότα τριμμένα
6 κουταλιές σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
8 κ.σ. ζάχαρη

οδηγίες

Σε φόρμα για mini cupcakes τοποθετείστε χάρτινες θήκες.
Ανακατέψτε τα μπισκότα το βούτυρο και 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαζί. Πιέστε 1 κουταλάκι του μείγματος στον πάτο κάθε θήκης.

Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα τυρί, τη ζάχαρη, τα αυγά, το χυμό λεμονιού και τη βανίλια. Θα πρέπει να είναι ελαφρύ και κρεμώδες χωρίς σβώλους.Μέ ένα κουτάλι γεμίστε τις θήκες με το μείγμα τυριού.

Ψήστε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

Αφήστε τα cheesecakes να κρυώσουν και στη συνέχεια με ένα
κουταλάκι του γλυκού βάλτε την γέμιση κεράσι

Πηγή: glykestreles.blogspot.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους