0
Τα λαζάνια, που αρχικά προήλθαν από τη Νεάπολη της Ιταλίας, είναι πιθανώς μία από τις πιο παλιές μορφές ζυμαρικών που καταναλώνονται σήμερα. Με πολλά διαφορετικά γεμίσματα και στυλ, δύσκολα θα βρείτε κάποιον στον οποίο δεν θα αρέσουν.
Ένα μειονέκτημά τους είναι ότι χρειάζονται πολύ ώρα για να γίνουν. Πρέπει να βράσετε τα λαζάνια, να ετοιμάσετε τα υπόλοιπα συστατικά και μετά να τα ψήσετε για λίγο. Για αυτό και σας δείχνουμε εδώ μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαζάνια. Μπορείτε αντί για τον κιμά στη συνταγή να βάλετε και κολοκυθάκια με μανιτάρια και να φτιάξετε μια παραλλαγή που όλοι θα λατρέψουν.