Η συνταγή που θα σας ζητάνε όλοι: Το πιο νόστιμο και γρήγορο cheesecake με τραγανό μπισκότο και κρέμα

Ποιος δεν λατρεύει το cheesecake; Υπάρχουν χιλιάδες συνταγές και τρόποι που μπορείτε να το φτιάξετε. Είτε με τον κλασσικό τρόπο είτε με εναλλακτικές. Όπως για παράδειγμα, ένα σοκολατένιο cheesecake! Η σημερινή συνταγή, είναι η πιο κλασσική αλλά το μυστικό του είναι… στο τραγανό μπισκότο. Πως θα πετύχετε το τραγανό; Συνεχίστε να διαβάζετε!

Cheesecake: Η πιο τέλεια συνταγή

ΥΛΙΚΑ

  • 180 γραμμάρια βούτυρο
  • Ενάμιση πακέτο digestive
  • Ένα ζαχαρούχο γάλα
  • Ένα πακέτο τυρί κρέμα 300 γραμμάρια
  • 2 σαντιγύ μόρφατ στο μεταλλικό κουτάκι(να είναι στο ψυγείο).
  • 80 -100 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
  • Λίγο ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Μία βανίλια
  • 400 γραμμάρια μαρμελάδα φράουλα
  • 3 φύλλα ζελατίνης

Εκτέλεση:

  • Τρίβω τα μπισκότα στο μούλτι και λιώνω το βούτυρο.
  • Στρώνω με τα δάχτυλά μου σε μία αποσπώμενη φόρμα 26 * 32
  • Έπειτα σε μπολ ρίχνω μέσα τη σαντιγί τη ζάχαρη το ξύσμα, το ζαχαρούχο (αφήνω πολύ λίγο που δε βάζω) τη βανίλια και το τυρί κρέμα και χτυπάω για 5 λεπτά.
  • Παίρνω και τη ζελατίνη που έχω μουλιάσει 5 λεπτά σε παγωμένο νερό, έπειτα διαλύω σε τρεις κουταλιές καυτό νερό και το ρίχνουμε και αυτό μέσα στο μείγμα. Χτυπάω άλλο ένα λεπτό και τέλος.
  • Απλώνω στη φόρμα και αφήνω στο ψυγείο για περίπου ένα τέταρτο.
  •  Έπειτα έχω πάρει τη μαρμελάδα φράουλα και έχω βάλει μέσα 2 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό και στρώνω από πάνω αφήνω όλη νύχτα στο ψυγείο.

Καλή όρεξη!

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους