Κόβει την Κόρα από το Ψωμί και το Πλάθει με τον Πλάστη. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Οι αυγοφέτες είναι είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για πρωινό σε όλο το κόσμο, και υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Η παρακάτω συνταγή με ρολά αυγοφέτες θα σας ενθουσιάσει όμως, και θα θέλετε σίγουρα να τη δοκιμάσετε.

Θα χρειαστείτε:

  • 3 Κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
  • 5 Κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη
  • 2 Κουταλιές καστανή ζάχαρη
  • 3 Κουταλιές κανέλα
  • 2 Μεγάλα αυγά
  • 1/4 Κούπα γάλα
  • 8 Φέτες ψωμί του τοστ, με την κόρα κομμένη
  • 3 Κουταλιές βούτυρο για το τηγάνι

Εκτέλεση:

1. Αρχικά θα φτιάξουμε το κουρκούτι: λιώνουμε το βούτυρο, ή στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα μπρίκι στη φωτιά. Προσθέτουμε στο βούτυρο τις 2 κουταλιές καστανή ζάχαρη, 3 κουταλιές λευκή και 1 κουταλιά κανέλα, και το αφήνουμε στην άκρη.

2. Σε ένα δεύτερο μπολάκι, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, και το αφήνουμε στην άκρη, ενώ σε ένα τρίτο μπολάκι συνδυάζουμε 2 κουταλιές λευκή ζάχαρη και 2 κουταλιές κανέλα.

3. Στη συνέχεια, κόβουμε τη κόρα από τις φέτες ψωμιού και με ένα πλάστη πατάμε τις φέτες για να είναι αρκετά λεπτές. Απλώνουμε το μείγμα με το βούτυρο και τα τυλίγουμε σφιχτά.

4. Στο τηγάνι, ρίχνουμε τις 3 κουταλιές βούτυρο και αφήνουμε να κάψει. Ένα ένα ρολό τα βουτάμε στο μείγμα με το αυγό και τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα (συνήθως 1-2 λεπτά). Μόλις τα αφαιρέσουμε από το τηγάνι, τα βουτάμε στο μείγμα με ζάχαρη και κανέλα.

Απολαύστε αυτά τα γευστικά ρολά για πρωινό!

Παρακολουθήστε μια εναλλακτική συνταγή με ψωμί του τοστ και μοιραστείτε αυτή τη γευστική συνταγή με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους