Κρητικός Ντάκος: Το «Κόλπο» Για Τον Νοστιμότερο Σπιτικό Ντάκο

Κρητικός Ντάκος: Το «Κόλπο» Για Τον Νοστιμότερο Σπιτικό Ντάκο

Η συνταγή και το κόλπο για να φτιάξετε τον νοστιμότερο ντάκο στο σπίτι σας.. Πώς θα πετύχετε την κατάλληλη υγρασία στο κριθαρένιο παξιμάδι..

Υλικά: (για ένα ντάκο)

1 παξιμάδι κριθαρένιο

1 ντομάτα

ένα μικρό κομμάτι φέτα

λάδι

πιπέρι

ρίγανη

2-3 ελιές

Εκτέλεση:

Βρέχετε το παξιμάδι και το βάζετε σ’ένα πιάτο.Πλένετε τη ντομάτα , την κόβετε στα 2 και την τρίβετε με τον τρίφτη πάνω στο παξιμάδι.Στη συνέχεια , κομματιάζετε με τα χέρια τη φέτα πάνω από τη ντομάτα στο παξιμάδι.Ρίχνετε λίγο λάδι και ρίγανι.Εαν θέλετε λίγο πιο έντονη γεύση , βάζετε πιπέρι και τέλος τις ελιές…Ετοιμο!

Καλή όρεξη!

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους