Λαχταριστά, τα τρως χωρίς τύψεις: Τα κουλουράκια γιαουρτιού που φτιάχνονται χωρίς ζάχαρη

Η πιο εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα, αφράτα κουλουράκια με γιαούρτι που θα ευχαριστήσουν τις υπογλυκαιμίες σας και θα ικανοποιήσουν επαρκώς τον ουρανίσκο σας.

Αν έχετε όρεξη για γλυκό και δεν θέλετε να επιβαρύνεται τον οργανισμό σας με θερμίδες, σας έχουμε τη λύση. Πρόκειται για μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική και γευστική συνταγή για κουλουράκια, που φτιάχνονται από γιαούρτι. Στο παρακάτω άρθρο δίνεται η συνταγή. Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε.

Πώς θα φτιάξουμε τα κουλουράκια;

Υλικά

  • 100 γραμμάρια ελαιόλαδο.
  • 100 γραμμάρια ηλιέλαιο.
  • 1 αυγό.
  • Χυμός πορτοκαλιού.
  • Ξύσμα από δύο πορτοκάλια.
  • 1 γιαούρτι.
  • 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα.
  • 1 μπέικιν πάουντερ.
  • 2 βανίλιες.
  • 2 κουταλιές της σούπας έως και
  • 3 κουταλιές της σούπας γάλα και αλεύρι για όλες τις χρήσεις. (* Εναλλακτική λύση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλεύρι ολικής άλεσης)

Εκτέλεση

Στην αρχή ζυμώνουμε, τα κουλουράκια μας.
Στη συνέχεια ανάβουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, βάζουμε το φούρνο μας στον αέρα.
Έπειτα, ψήνουμε, τα κουλουράκια μας. Όμως, ψήνουμε, τα κουλουράκια μας, χωρίς να τα αλείψουμε, με αυγό.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ψήνουμε τα κουλουράκια μας έως ότου εκείνα πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

(* Προσοχή: Ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το ψήσιμο από τα κουλουράκια μας. Σκοπός είναι να πάρουν ωραίο χρώμα και να ψηθούν σωστό. Όχι, να καούν και να γίνουν ξερά. Καλό είναι λοιπόν να προσέχουμε για να έχουμε…)

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους