Muffins μήλου εύκολα χωρίς μίξερ για όλες τις ώρες

Αρωματικά μηλαράκια τώρα το φθινόπωρο υπάρχουν σε αφθονία και τα μηλομαφινάκια τρώγονται όλες τις ώρες με καφέ ή τσάι.

Υλικά

2 αυγά
½ φλιτζάνι (τσαγιού) ζάχαρη +2 κουταλιές
2 κουταλιές γιαούρτι
½ φλιτζάνι γάλα
½ φλιτζάνι λιωμένη μαργαρίνη (50 γρ.)
2 κγλ. μπέκιν
1 πρέζα αλάτι
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
2 μήλα σε κυβάκια
1 κγλ. Κανέλα

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια, τα ενώνουμε με την κανέλα και 2 κουταλιές ζάχαρη.
Ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός τα υγρά υλικά
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέκιν και το αλάτι.

Ενώνουμε τα υγρά στο αλεύρι, προσθέτουμε και τα μήλα, τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και γεμίζουμε θηκούλες σιλικόνης για μάφινς.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 25-30 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος των θηκών μας

Πηγή: daddy-cool.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους