Αυτή τη φορά σας φέρνουμε άλλη μία συνταγή για κέικ που θα λατρέψετε.
Φτιάχνουμε ένα ζουμερό κέικ που είναι πολύ γευστικό μα και χαριτωμένο, αν και φαίνεται οτι το κέικ αυτό θα ταίριαζε πολύ στο περβάζι ή πάνω από την τηλεόραση.
Δείτε πώς θα φτιάξετε τη δική σας ζουμερή γλάστρα κέικ:
Φτιάχνετε το κέικ
Ψήστε το κέικ σε ένα κυκλικού πάτου 8″ σκεύος
Προετοιμάστε αρκετή κρέμα βουτύρου
Θα χρειαστεί να βάψετε το frosting σας σε διαφορα χρώματα όπως πράσινο, κίτρινο και άσπρο
Ετοιμάστε το κέικ σας
Αφού κρυώσει, κόψτε το στη μέση και ‘ξυρίστε’ το πάνω μέρος έτσι ώστε να γίνει επίπεδο. Τοποθετείστε μία βάση για το κέικ σας και πάνω και κάτω. Προσθέστε ένα ακόμα επίπεδο απο frosting ανάμεσα στα δύο μισά και καλύψτε τη κέικ γλάστρα σας με frosting.
Προσεκτικά αναποδογυρίστε το κέικ σας σε ένα δίσκο και καλύψτε με την κρέμα βουτύρου αυτό που είναι τώρα η πάνω μεριά απο το κέικ σας – εκεί που τα φυτά σας θα ξεκουράζονται χαρούμενα.
Ηρθε η ώρα για σωληνώσεις
Το ωραίο με αυτό το κέικ είναι ότι ενώ ούτε μία σταγόνα απο frosting δεν πάει χαμένη, το κέικ γλάστρα μπορεί να επιτευχθεί σε οποιδήποτε σχήμα και μέγεθος. Η τελειότητα δεν είναι απαραίτητη στη διαδικασία με τη σωλήνωση.
Ετοιμάστε τα διακοσμητικα ‘φυτά’ σε αντικολλητικό χαρτί.
Μόλις έχουν κρυώσει αρκετά στο ψυγείο, τα φυτά σας είναι έτοιμα να μπουν πάνω στο κέικ – στο οποιο θα πρεπει να βάλεται ένα φρέσκο στρώμα από frosting πριν προσθέσετε τα διακοσμητικά φυτά.
Δείτε για να μάθετε πως μπορείτε να φτιάξετε άλλα παρόμοια κέικ φυτά
Σοκολατένιες πέτρες είναι πολύ σημαντικές στο να προσθέσετε γνησιChocolate rocks are very crucial to add γνησιότητα σε αυτό το κέικ..
Το οποίο είναι σχεδόν υπερβολικά όμορφο
Το καλύτερο πράγμα με αυτή την ομορφιά είναι οτι αντιθέτως με τα κέικ καλυμμένα με ζαχαρωτά, αυτό το παρασκεύασμα απο κρέμα βουτύρου είναι απίστευτο στη γεύση. Το οποίο σημαίνει ότι άμα το ψήσετε, δεν θα αντέξει όσο τα πραγματικά σας φυτά..