Παίρνει ένα Κομμάτι Ζύμης και Κάνει 14 Κοψίματα. Το αποτέλεσμα; Θα σας Ξετρελάνει!

Αν έχετε βαρεθεί τις επιλογές ψωμιού που κυκλοφορούν στο εμπόριο και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο γλυκό, αυτή η συνταγή για ψωμί με νουτέλα θα γίνει η αγαπημένη σας!

Δεν είναι το κλασικό ψωμί που ξέρετε – είναι μια φρατζόλα γεμιστή με γλυκιά νουτέλα, ζεστή ζεστή κατευθείαν από το φούρνο σας.

Για να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε:

– 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

– 1 κουταλιά της σούπας μαγιά

– 3/4 κούπας γάλα

– 1 αβγό

– 8 γραμμάρια ζάχαρη

– 2 γραμμάρια αλάτι

– βούτυρο

– Νουτέλα

Πρώτα, βάλτε τη μαγιά στο αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε, και μετά προσθέστε το αβγό και ανακατέψτε ξανά. Στη συνέχεια αλάτι και ζάχαρη, ανακατέψτε και τέλος προσθέστε το γάλα.

Ανακατέψτε το μίγμα για τουλάχιστον 10 λεπτά και μετά προσθέστε το βούτυρο, ανακατεύοντας. Ανακατέψτε τη ζύμη για άλλα 10 λεπτά μέχρι να γίνει τελείως μαλακή. Τώρα περιμένετε και αφήστε τη να φουσκώσει μέχρι να γίνει διπλάσια.

Κάντε την επίπεδη και κόψτε τη μία πλευρά σε αρκετές λωρίδες. Βάλτε όση νουτέλα θέλετε στην άλλη πλευρά, μετά ρολάρετε τη και βάλτε τις λωρίδες που κόψατε πάνω πάνω.

Δείτε πως γίνεται στο παρακάτω βίντεο, αλλά αφού το κάνετε ρολό, αλείψτε με ένα πινέλο λίγο αβγό και ψήστε στους 180 για 15-20 λεπτά.

Κάντε καλύτερα δύο ρολά, επειδή είναι πολύ νόστιμο για να φάτε μόνο ένα! Μοιραστείτε τη συνταγή με τους φίλους και την οικογένεια σας σήμερα!

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους