Παίρνει τα Ασπράδια από τα Αυγά και τα Τοποθετεί στο Πιάτο. Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς.

Αν σας αρέσουν τα αυγά, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή για ένα ιδιαίτερο ορεκτικό για οποιοδήποτε τραπέζι. Θα χρειαστείτε μια δωδεκάδα αυγά, ένα βάζο μαγιονέζα, πάπρικα, κόλιαντρο και πικάντικη ή καυτερή σάλτσα τσίλι.

Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν, τα βάζουμε σε παγωμένο νερό για να μπορούμε να τα καθαρίσουμε, και στη συνέχεια αφαιρούμε τα τσόφλια. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε όλα τα βήματα της συνταγής. Θα δοκιμάσετε να φτιάξετε αυτή τη νέα συνταγή;

Αν είστε λάτρης των καυτερών, σίγουρα θα πρέπει να τη δοκιμάσετε και να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους