Πήρε μία ωμή Ντομάτα και ξεκίνησε να την λιώνει στον Τρίφτη. Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Υπάρχει κάποιο φαγητό που να έχει τιμηθεί περισσότερο από τη μακαρονάδα με σπιτική σάλτσα ντομάτας; Τι κάνουμε όμως όταν βαριόμαστε να ετοιμάσουμε τη σάλτσα;

Στο παρακάτω βίντεο του Food & Wine Test Kitchen, ο Justin Chapple θα σας δείξει πως να ετοιμάσετε την δική σας φρέσκια και πεντανόστιμη σάλτσα ντομάτας, χωρίς κατσαρολάκια και μαγείρεμα! Το μόνο που χρειάζεστε είναι να τρίψετε την ντομάτα και να προσθέτε αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο!

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους