Η Συνταγή είναι από κ. δωρα αθανασοπουλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
500γραμαλευρι μαλακό κοσκινισμενο
2 αυγά ελαφρώς χτυπημενα
5-6κουταλιες λευκό κρασι
2κσ ελαιολαδο
1κσξυδι
1κοφτο κγ αλατι
Νερό όσο πάρει για ευπλαστη ζυμη
Γεμιση
400γραμ τυρί φετα
100γραμ ανθοτυρο
1αυγο χτυπημενο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα υλικά και ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό.
Αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Ανοίγουμε φύλλο και τυλιγουμε σε ρόλο.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδισει