Σκοπελίτικη τυρόπιτα με φέτα και ανθότυρο

Η Συνταγή είναι από κ. δωρα αθανασοπουλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
500γραμαλευρι μαλακό κοσκινισμενο
2 αυγά ελαφρώς χτυπημενα
5-6κουταλιες λευκό κρασι
2κσ ελαιολαδο
1κσξυδι
1κοφτο κγ αλατι
Νερό όσο πάρει για ευπλαστη ζυμη

Γεμιση
400γραμ τυρί φετα
100γραμ ανθοτυρο
1αυγο χτυπημενο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα υλικά και ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό.

Αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί.

Ανοίγουμε φύλλο και τυλιγουμε σε ρόλο.

Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδισει

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους