Σορμπέ ροδάκινο χωρίς παγωτομηχανή

Υλικά

8 ώριμα ροδάκινα – φρέσκα ή κατεψυγμένα 800 γραμμάρια κομμένα σε φέτες & αποφλοιωμένα

200 g ζάχαρης άχνη

1 κουταλιά της σούπας * χυμό λεμονιού για γεύση

Εκτέλεση
Κόψτε τα ροδάκινα σε 8 κομμάτια και ξεφλουδίστε κάθε φέτα.

Τοποθετήστε τις φέτες ροδάκινου στο μπολ ενός μίξερ, μαζί με τη ζάχαρη και επεξεργαστείτε μέχρι να μαλακώσου, ξύνοντας τις φλούδες.

Μόλις μαλακώσει, προσθέστε χυμό λεμονιού στη γεύση.

Καταψύξτε για 6-7 ώρες ή έως ότου σφίξει.

Αυτό είναι. Ναι, είναι τόσο απλό. Τώρα ας ξεκινήσουμε!

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους