Σπάει 3 Αυγά Μέσα σε μια Πατάτα. Όταν Τελειώνει; Μας Τρέχουν Ήδη τα Σάλια…

Αυτή η συνταγή είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να συνδυάσετε δύο ταιριαστά υλικά: τις πατάτες και τα αυγά. Σας προτείνουμε αυτή την κλασική συνταγή με γεμιστές πατάτες να την συνδυάσετε με τριμμένο τυρί και μπέικον, αλλά μπορείτε να προσθέσετε ό, τι άλλα υλικά επιθυμείτε. Είναι ιδανικό για πρωινό, αλλά και ως συνοδευτικό ή μεζές.

Θα χρειαστείτε:

  • 3 μεγάλες ψητές πατάτες
  • 3 αυγά
  • 3 λωρίδες μπέικον τηγανισμένες και ψιλοκομμένες
  • 3 κουταλιές τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Ξεκινήστε ψήνοντας τις πατάτες, ή ψήστε τις εκ των προτέρων για να γλιτώσετε χρόνο. Μόλις ψηθούν, κόψτε τις στη μέση κατά μήκος και αφαιρέστε το εσωτερικό με ένα κουτάλι, σχηματίζοντας ένα μικρό μπολάκι.
2. Προσθέστε στο εσωτερικό κάθε πατάτας μισή κουταλιά βούτυρο και σπάστε ένα αυγό. Πασπαλήστε με τυρί και προσθέστε το ψιλοκομμένο μπέικον. Τελειώστε με την προσθήκη μαϊντανού και αλάτι και πιπέρι της επιλογής σας.
3. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
4. Αφήστε να κρυώσει για μερικά λεπτά. Σερβίρετε και απολαύστε.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την εκτέλεση και μοιραστείτε αυτή την γευστική συνταγή με τους φίλους σας!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους