Υπάλληλοι Εστιατορίων Αποκαλύπτουν: 7 Φαγητά Που Δεν Πρέπει Ποτέ Να Παραγγέλνετε Σε Ένα Εστιατόριο
Η…εκ των έσω πληροφόρηση είναι πάντα η καλύτερη – Ποια φαγητά δεν πρέπει να αγγίζουν ποτέ στα εστιατόρια όσο και αν μας αρέσουν. Τι αποκαλύπτουν υπάλληλοι εστιατορίων..
Τι μας λένε λοιπόν; Τι δεν πρέπει να παραγγέλνουμε και να τρώμε:
Σούπα: Γιατί δεν κρυώνει ποτέ σωστά το βράδυ μέσα στο μεγάλο δοχείο, οπότε μένει χλιαρή για ώρες.
Κοκτέιλ με φρούτα: Τα λεμόνια, τα λάιμ, τα πορτοκάλια κ.λπ. σχεδόν ποτέ δεν πλένονται σωστά.
Μενού: Να αποφεύγουμε τα εστιατόρια που έχουν περισσότερες από 8 σελίδες στο μενού, πολύ απλά γιατί αυτό σημαίνει ότι όλα τα φαγητά ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων ή βράζονται σε πλαστικές σακούλες.
Vegetarian πίτσα: Υπάρχει ζωικό λίπος στη σάλτσα ως φυσικό πηκτικό.
Ντιπ τυριών: Το 95% είναι βούτυρο και τυρί κρέμα.
Λάδι τρούφας: Έχει συνθετική μυρωδιά και δεν χρησιμοποιούνται τρούφες για να το φτιάξουν.
Αναψυκτικά με πάγο: Σύμφωνα με μελέτη, η ποσότητα βακτηρίων στον πάγο είναι πολύ μεγάλη, γιατί οι παγομηχανές καθαρίζονται πολύ σπάνια.