Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε την δική σας υπέροχη πίτσα με ψωμάκια του τοστ και δεν θα ξανά παραγγείλετε ποτέ απ'έξω! - Fanpage

Δείτε ΠΩΣ να φτιάξετε την δική σας υπέροχη πίτσα με ψωμάκια του τοστ και δεν θα ξανά παραγγείλετε ποτέ απ’έξω!

Το σάντουιτς εφευρέθηκε κάπου το 1760 όταν ο Λόρδος Sandwich ζήτησε από τον μάγειρα του να του ετοιμάσει ένα γεύμα που θα μπορούσε να τρώει με τα χέρια ενώ δούλευε στο γραφείο του. Το αρχικό σάντουιτς ήταν μία φέτα από μοσχαρίσιο κρέας ανάμεσα σε δύο κομμάτια λευκού ψωμιού.

Από τότε όμως, τα σάντουιτς έχουν γίνει πιο πολύπλοκα και δεν νομίζουμε να υπάρχει κάποιος συνδυασμός συστατικών που να μην έχει δοκιμαστεί. Η συνταγή που ακολουθεί είναι ένα τέλειο παράδειγμα:

Δείτε το Σάντουιτς Πίτσα:

Θα χρειαστείτε:

βούτυρο
2 φέτες λευκού ψωμιού
σάλτσα τομάτας
1 1/2 κούπα μοτσαρέλα, τριμμένη
8 μικρές φέτες πεπερόνι
τριμμένη παρμεζάνα
βασιλικός

Οδηγίες:

Βάλτε βούτυρο πάνω σε μία φέτα ψωμιού και αφήστε την πάνω σε μία επιφάνεια κοπής, με την βουτυρωμένη πλευρά προς τα κάτω.

Καλύψτε την πάνω πλευρά με σάλτσα τομάτας, την μισή μοτσαρέλα και τις φέτες από πεπερόνι. Ρίξτε από πάνω λίγη παρμεζάνα και προσθέστε μερικά φύλλα βασιλικού.

Βάλτε βούτυρο στην άλλη πλευρά του ψωμιού και βάλτε την από πάνω, με την βουτυρωμένη πλευρά προς τα πάνω.

Τηγανίστε το σάντουιτς και από τις δύο πλευρές. Μόλις δείτε την κάτω πλευρά να γίνεται χρυσαφί, γυρίστε το ανάποδα και καλύψτε το με σάλτσα τομάτας, μοτσαρέλα και πεπερόνι.

Όταν έχουν τελειώσει και οι δύο πλευρές, βάλτε το σάντουιτς στον φούρνο για 5 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Λέτε να άρεσε αυτή η συνταγή στο Λόρδο Sandwich; Σίγουρα πάντως είναι μία πολύ πιο γευστική παραλλαγή και μπορείτε να την φάτε χωρίς να λερώσετε.

Εσείς θα την δοκιμάσετε;

Credit: scrumdiddlyumptious.com

Αφήστε το σχόλιο σας: