Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε τι συμβαίνει όταν βάζετε παγωτό στον… φούρνο!

Μπορεί αυτή η συνταγή
Υλικά:
- 2 φλιτζάνια παγωτό (περίπου 500γρ.) της επιλογής σας
- 1+1/2 φλιτζάνι αλεύρι (190γρ.)
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 1/4 φλιτζανιού κομματάκια σοκολάτας (30γρ.)
Αφήστε το παγωτό να λιώσει σε ένα μεγάλο μπωλ, αλλά μόνο ώστε να γίνει κρεμώδες, όχι υγpό.

Ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τα κομματάκια σοκολάτας και το κρεμώδες παγωτό.

Βάλτε τη ζύμη σε μια φόρμα και σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχουν φυσαλίδες αέρα. Τοποθετήστε στο φούρνο στους 175o και ψήστε για 45 λεπτά.

Δείτε και το βίντεο:
