Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε ΤΙ παθαίνουν τα αυγά αν τα Ψήσετε στο Φούρνο με το Τσόφλι! Ούτε καν το Φανταζόμασταν! - Fanpage

Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε ΤΙ παθαίνουν τα αυγά αν τα Ψήσετε στο Φούρνο με το Τσόφλι! Ούτε καν το Φανταζόμασταν!

Τα βραστά αβγά είναι απίθανα και υπάρχουν πολλές συνταγές με αυτά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν ένα υγιεινό σνακ ή να φτιάξετε νόστιμα ορεκτικά. Και φυσικά το Πάσχα τα βάφουμε! Αλλά αν χρειάστηκε ποτέ να φτιάξετε μεγάλη ποσότητα βραστών αβγών, τότε ξέρετε πόσο δύσκολο είναι.

Χρειάζεται να βρείτε την μεγαλύτερη κατσαρόλα σας και μετά να περιμένετε πρώτα να βράσει το νερό και μετά τα αβγά. Επιπλέον, μπορεί την μία φορά να σας πετύχουν, αλλά την επόμενη να βγουν όλα χάλια.

Για να φτιάξετε εύκολα πολλά βραστά αβγά, ξεχάστε το μάτι της κουζίνας – ο εξυπνότερος τρόπος είναι στον φούρνο! Μπορεί να σας ακούγεται παράξενο να ψήσετε αβγά με το τσόφλι, αλλά είναι ένας απλός τρόπος για να φτιάξετε πολλά βραστά αβγά σε μόλις μισή ώρα. Δείτε πόσο εύκολο είναι στο παρακάτω βίντεο.

73

Τα αβγά θα βγουν τέλεια αν τα ψήσετε στον φούρνο. Το τσόφλι δεν θα σπάσει και θα μαγειρευτούν μια χαρά μέσα. Επίσης, δεν θα χρειαστεί να πλύνετε πολλά πιάτα! Μπορείτε να φτιάξετε πολλά αβγά ταυτόχρονα, περισσότερα ίσως από ότι με την κατσαρόλα.

Δείτε στο βίντεο οδηγίες:

Εσείς θα το δοκιμάσετε για το πασχαλινό τραπέζι;

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: