Αθήνα: Ξεκίνησε την λειτουργία του το εστιατόριο που αιωρείται στα 50 μέτρα! Δείτε τις φωτογραφίες! - Fanpage

Αθήνα: Ξεκίνησε την λειτουργία του το εστιατόριο που αιωρείται στα 50 μέτρα! Δείτε τις φωτογραφίες!

Το χαρακτηρίζουν ως την «απόλυτη γαστρονομική εμπειρία».

Και όχι άδικα. Αλλά όταν αυτή η «απόλυτη γαστρονομική εμπειρία» γίνεται με φόντο μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου τότε ίσως είναι… κάτι παραπάνω.

Το Dinner in the Sky ξεκίνησε τις πτήσεις του στον αττικό ουρανό εδώ και δύο ημέρες και υπόσχεται αξέχαστες απογειώσεις και προσγειώσεις καθημερινά για τους επόμενους δύο μήνες.

Πρόκειται για ένα κόνσεπτ που έχει ήδη κάνει θραύση σε παραπάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο και τώρα με αφετηρία την Αθήνα και την Τεχνόπολη στο Γκάζι ετοιμάζεται να κατακτήσει και την Ελλάδα.

Μετά την πρωτεύουσα θα ακολουθήσουν πτήσεις σε τουλάχιστον άλλες τέσσερις πόλεις και νησιά της Ελλάδας: Μύκονος, Σαντορίνη, Κρήτη, Θεσσαλονίκη.

16

Η πρώτη πτήση της πλατφόρμας αυτής που χρησιμοποιείται ως τραπέζι για 22 άτομα και… κουζίνα έγινε το Σάββατο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ θα ακολουθήσουν πολλές άλλες ακόμη για τους επόμενους δύο μήνες.

Σε πρώτη φάση θα ανεβοκατεβαίνει καθημερινά δύο φορές, ενώ σταδιακά θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα με προοπτική να ανεβαίνει στον ουρανό 5 φορές την ημέρα προσφέροντας, εκτός από δύο δείπνα, breakfast, lunch και μοριακά κοκτέιλ.

Η τιμή για το δείπνο κατ’ άτομο είναι 120 ευρώ, ενώ για τα υπόλοιπα γεύματα θα προσαρμοστεί αναλόγως.

Ένα τραπέζι που σου δημιουργεί μια απίστευτη αίσθηση…

Εν προκειμένω, χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς να υπονοεί κανείς ότι το φαγητό δεν είναι εξίσου καλό, αυτό που κόβει την ανάσα δεν είναι τίποτα άλλο από τη θέα του… τραπεζιού που αποπνέει μια ιδιαίτερη μαγεία.

Η Ακρόπολη, με τον Παρθενώνα να ξεχωρίζει, από πίσω ο χιονισμένος Υμηττός, στο βάθος ο Λυκαβηττός και από την άλλη πλευρά η θάλασσα. Μοναδική θέα, πρωτόγνωρα συναισθήματα:

Μαγεία αλλά και φόβος. Φόβος γιατί σε κάθε περίπτωση οι συνδαιτυμόνες αιωρούνται από 35 μέτρα έως 50 μέτρα (ανάλογα με τις μετεωρολογικές συνθήκες) από το έδαφος.

Για όσους απορούν τι συμβαίνει σε περίπτωση βροχής; Η πλατφόρμα προφυλάσσεται από σκέπαστρο, ενώ μια θερμάστρα ζεσταίνει λίγο την κατάσταση. Το καλό και ζεστό ντύσιμο, πάντως, κρίνεται απαραίτητο.

Αφήστε το σχόλιο σας: