Για έναν Ολόκληρο Χρόνο έτρωγε μία Πίτσα Γίγας Κάθε Μέρα. Δεν Φαντάζεστε ΤΙ έπαθε! - Fanpage

Για έναν Ολόκληρο Χρόνο έτρωγε μία Πίτσα Γίγας Κάθε Μέρα. Δεν Φαντάζεστε ΤΙ έπαθε!

Όταν ο Brian Northrup έβαλε ως στόχο να τρώει καθημερινά μια ολόκληρη πίτσα για ένα χρόνο, είχε ένα καλό προαίσθημα ότι θα εξελισσόταν καλά.

Και τα κατάφερε! Όταν ο Brian έφαγε την τελευταία του πίτσα, έπειτα από 367 μέρες, ζύγιζε 3 κιλά λιγότερο, από τη μέρα που ξεκίνησε.

1

Ξέρουμε, δεν είναι δίκαιο! Πως αυτός ο τύπος έτρωγε καθημερινά πίτσα για ένα χρόνο και δεν πήρε βάρος, αλλά έχασε και μερικά κιλά; Με γυμναστική φυσικά. Ο Brian είναι ένα δραστήριο άτομο και λέει ότι αντιμετωπίζει τη γυμναστική με διαφορετικό τρόπο από ότι οι υπόλοιποι.

 

2

Αντί να βλέπει τη γυμναστική ως είδος τιμωρίας, όπως κάνουν οι περισσότεροι, ο ίδιος αναφέρει ότι την αντιμετωπίζει την κατανάλωση φαγητού για καλύτερη προπόνηση. Αυτός ο τρόπος αντίληψης τον βοήθησε να τρέχει 10 μίλια την ημέρα, όταν προηγουμένως δεν είχε καθόλου αντοχές.

3

Όχι μόνο ένα χρόνο μετά ζυγίζει λιγότερο, αλλά ο Brian δηλώνει ότι στο τέλος του διατροφικού πειράματος, έχει καλύτερη αντοχή, ταχύτητα και καρδιαγγειακή αντοχή.

«Επίσης δεν έχω αρρωστήσει ούτε μία μέρα από την εμπειρία, ούτε έχω τραυματιστεί,» γράφει στη τελευταία του δημοσίευση.

 

4

Γι’ αυτό λοιπόν αν είστε λάτρεις της πίτσας και θέλετε να χάσετε βάρος, συνεχίστε να την τρώτε. Αλλά συνδυάστε την με άσκηση για να κάψετε τις θερμίδες. 

5

Credit: Diply

Αφήστε το σχόλιο σας: