Παίρνει 2 τούφες από τα μαλλιά της κόρης της και τα πλέκει κάτω από το πηγούνι της. Το τελικό αποτέλεσμα, θα σας αφήσει άφωνες! - Fanpage

Παίρνει 2 τούφες από τα μαλλιά της κόρης της και τα πλέκει κάτω από το πηγούνι της. Το τελικό αποτέλεσμα, θα σας αφήσει άφωνες!

H παρακάτω ανάποδη πλεξούδα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δείχνετε εντυπωσιακή μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Είναι μια πλεξούδα που γίνεται από μπροστά και μπορείτε να την κάνετε μόνη σας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι στο πίσω μέρος. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι στο τέλος μοιάζει εκπληκτική.

1

Η Mindy από το κανάλι του YouTube Cute Girls Hairstyles μας παρουσιάζει πως να κάνουμε την πλεξούδα, που θυμίζει ανάποδη γαλλική πλεξούδα. Ξεκινάει χωρίζοντας τα μαλλιά στη μέση και βάζει τις μπροστινές τούφες πίσω από τα αυτιά. Το κόλπο είναι ανα αφήσετε τα μεσαία τμήματα μπροστά από τα αυτά.

2

Στη συνέχεια, παίρνει δύο μέρη από κάθε πλευρά και τις χωρίζει σε τρία μέρη ξεκινώντας την πλεξούδα. Έπειτα συνεχίζει παίρνοντας τούφες από τα υπόλοιπα μαλλιά, όπως στην γαλλική πλεξούδα. Δείτε όλη τη διαδικασία και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit:

Αφήστε το σχόλιο σας: