Ξεκινάει κόβωντας την άκρη του Αβγού. Ο λόγος; Δείτε και θα καταλάβετε! - Fanpage

Ξεκινάει κόβωντας την άκρη του Αβγού. Ο λόγος; Δείτε και θα καταλάβετε!

Το Πάσχα πλησιάζει, κι αυτό σημαίνει ότι η οικογένειά σας θα περιμένει λαχταριστές λιχουδιές για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Τα σοκολατένια αβγά είναι κλασικά και το βάψιμο των αβγών είναι μια ακόμα διασκεδαστική δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά, απλά μετά πρέπει να καθαρίζετε.

Κάντε τα περισσότερα αβγά σας μικρά κοτοπουλάκια που έχουν μόλις βγάλει το κεφαλάκι τους από το τσόφλι. Είναι τόσο εύκολο και νόστιμο που δε θα το πιστεύετε!

Τα μόνα πράγματα που χρειάζεστε είναι βραστά αβγά, μαγιονέζα, μουστάρδα, κόκκους πιπεριού για μάτια και καρότα για το ράμφος και τα πόδια. Είναι σχεδόν «πολύ γλυκά για να τα φας»!

Ξεκινήστε κόβοντας το πάνω μέρος του αβγού έτσι ώστε να πεταχτεί το «κοτοπουλάκι». Βγάλτε όλο τον κρόκο και κρατήστε τον σε ένα μπολ. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα αβγά που φτιάξατε.

Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το αλάτι με τον κρόκο καλά. Γεμίστε πάλι τα αβγά με το νόστιμο μίγμα με τον κρόκο.

Και τώρα το διασκεδαστικό κομμάτι! Βάλτε πάλι πάνω την άκρη, αλλά μην το πιέσετε προς τα κάτω γιατί θέλουμε να φαίνεται ο κρόκος χρησιμοποιήστε λίγο καρότο σαν ράμφος και δύο κόκκους πιπέρι για μάτια και τελειώσατε. Τόσο εύκολο που δε θα πιστεύετε πόσο νόστιμο είναι!

Credit: awm.com

Αφήστε το σχόλιο σας: