Έχετε συνέχεια ΚΡΥΑ χέρια ή πόδια; Δείτε από ΤΙ πάσχετε και ΠΩΣ θα το Αντιμετωπίσετε! - Fanpage

Έχετε συνέχεια ΚΡΥΑ χέρια ή πόδια; Δείτε από ΤΙ πάσχετε και ΠΩΣ θα το Αντιμετωπίσετε!

Η κακή κυκλοφορία του αίματος είναι ένα σοβαρό ζήτημα υγείας που μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες όπως το κάπνισμα, η κακή φυσική κατάσταση, ο διαβήτης, η υπέρταση, οι θρόμβοι αίματος, η αρτηριοσκλήρυνση και η κατάχρηση ναρκωτικών.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα συμπτώματα εξελίσσονται σταδιακά και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε φυσικά και αποτελεσματικά.

Νερό

Θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να βελτιώσετε τη ροή του αίματος. Επιπλέον, αυτό θα βοηθήσει την μεταφορά των θρεπτικών συστατικών και του οξυγόνου στα όργανα, τους ιστούς και τα κύτταρα και θα είναι ενυδατωμένα. Η πέψη θα ενισχυθεί και η κακή κυκλοφορία του αίματος θα αντιμετωπιστεί με επιτυχία.

Τζίντζερ

Η τακτική κατανάλωση τζίντζερ, προλαμβάνει καρδιαγγειακά νοσήματα και το σχηματισμό θρόμβων αίματος στο σώμα. Περιέχει δύο ισχυρές δραστικές ενώσεις οι οποίες θα αυξήσουν τη ροή του αίματος.

Σκόρδο

Έρευνες έχουν δείξει ότι το σκόρδο βελτιώνει σημαντικά την υγεία της καρδιάς, μειώνει τον κίνδυνο της αθηροσκλήρωσης, μειώνει την αρτηριακή πίεση και εμποδίζει τη συσσώρευση πλακών στις αρτηρίες.

Αγριοκάστανο

Ενισχύει αποτελεσματικά τα τριχοειδή τοιχώματα, καταπολεμά τη φλεγμονή, αντιμετωπίζει την κακή ροή του αίματος και την φλεβίτιδα.

Αιθέρια έλαια

Η πιπερόριζα, το θυμάρι και το δεντρολίβανο, έχουν ισχυρά θερμογόνα αποτελέσματα και ενισχύουν την ροή του αίματος του δέρματος. Επιπλέον, αυτά τα έλαια χαλαρώνουν τους σφιγμένους μυς και ανακουφίζουν το μούδιασμα στα πόδια και τα χέρια.

Κόκκινη πιπεριά

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε καψαϊκίνη, η οποία ενισχύει τις αρτηρίες και τα τριχοειδή αγγεία και υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς. Επίσης, ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και ανακουφίζει από τον πόνο, τους πονοκεφάλους, την αίσθηση μυρμηγκιάσματος στα πόδια, τα κρύα πόδια και χέρια.

Ιχθυέλαιο

Είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα τα οποία αφαιρούν αποτελεσματικά τα λίπη από τις αρτηρίες και αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Credit: Healthyfoodhouse

Αφήστε το σχόλιο σας: