Ακουμπάει το Κεφάλι της στο Πάτωμα και Στρίβει το Πρόσωπό της προς τα Αριστερά. Ο Λόγος; Δεν πάει το Μυαλό σας! - Fanpage

Ακουμπάει το Κεφάλι της στο Πάτωμα και Στρίβει το Πρόσωπό της προς τα Αριστερά. Ο Λόγος; Δεν πάει το Μυαλό σας!

Όποιος έχει πάθει ίλιγγο, ξέρει πόσο εξουθενωτικό μπορεί να είναι ένα τέτοιο επεισόδιο. Υπάρχουν πολλές αιτίες που μπορεί να το προκαλέσουν, όπως προβλήματα στα αυτιά, τον εγκέφαλο ή στα αισθητήρια νεύρα.

Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, αλλά ένας γιατρός έχει βρει έναν εύκολο τρόπο να το αντιμετωπίσετε.

23

Η μέθοδός της αυτή έχει καταφέρει να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που εξαφανίζει την ζαλάδα. Αρχικά, πρέπει να κοιτάξεις προς το ταβάνι. Μετά, κατεβάζεις γρήγορα το κεφάλι προς τα κάτω λες και πρόκειται να κάνεις τούμπα. Mόλις φτάσεις στην θέση αυτή, πρέπει να κοιτάξεις γρήγορα τον αριστερό σου αγκώνα.

Μόλις σταματήσει η ζαλάδα, σήκωσε το κεφάλι στου στην κανονική του θέση και όταν ηρεμήσεις εντελώς, μπορείς να καθίσεις και πάλι κανονικά.

24

Για όσους παθαίνουν συχνά ίλιγγο, αυτή η λύση τους έχει σώσει τη ζωή. Για την Sue Rickers, το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μέχρι να περάσει μία κρίση:

‘Δεν μπορούσα να οδηγήσω, ούτε να περπατήσω. Eπρεπε να κρατιέμαι συνεχώς από κάτι. Ήταν πολύ τρομακτικό.’

Πάθαινε για χρόνια τέτοια επεισόδια. Φανταστείτε πόσο δύσκολο πρέπει να της ήταν να βγάλει μία μέρα.

25

Ευτυχώς, η Rickers βρήκε το βίντεο με αυτή την τεχνική και την δοκίμασε.

‘Δούλεψε τέλεια, από την πρώτη κιόλας φορά!’

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε υποφέρετε από ζαλάδες, πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=lGddMNLnTBk

Credit: shareably.net

Αφήστε το σχόλιο σας: