Αυτές Είναι Οι TOP 5 Συμβουλές για να Χάσεις βάρος! - Fanpage

Αυτές Είναι Οι TOP 5 Συμβουλές για να Χάσεις βάρος!

Οι 5 top συμβουλές για να χάσεις βάρος!
Θέλεις να χάσεις βάρος αλλά δεν μπορείς να μπεις σε αυστηρή δίαιτα; Αδυνατείς να αλλάξεις συνήθειες και δεν θέλεις να στερείσαι τις απολαύσεις; Τότε δοκίμασε τα παρακάτω:

1)Βάλε το νερό στο αυλάκι!

Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη! Αν πίνεις νερό, αποφεύγοντας αναψυκτικά, smoothies ή χυμούς εμπορίου. Έτσι θα αποφύγεις τις περιττές θερμίδες.

διετ

2)Πες όχι στα «λευκά»!

Αντικατάστησε το λευκό αλεύρι με ολικής άλεσης που μεταβολίζεται πιο εύκολα. Ξεκίνα να χρησιμοποιείς καστανή ζάχαρη στους καφέδες, αφού η λευκή έχει άμεση σχέση με την παχυσαρκία. Ελάττωσε το αλάτι που προκαλεί κατακράτηση υγρών και σε κάνει να τσιμπάς πόντους, χωρίς να το καταλάβεις.

3)Βάλε το στα πόδια!

Είναι απλό. Αν αρχίσεις να χρησιμοποιείς τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, ή να κάνεις μικρές διαδρομές με τα πόδια αντί με το αυτοκίνητο, θα δεις ότι ο μεταβολισμός θα ενεργοποιηθεί και θα αυξήσεις τις καύσεις σου.

διετ1
4)Κοιμήσου… και ξεκουράσου!

Η έλλειψη ύπνου σημαίνει πρακτικά περισσότερες ώρες ξύπνια. Άρα και αυξημένη κούραση που μπορεί να οδηγεί σε περισσότερο και άτσαλο φαγητό. Προσπάθησε να κοιμάσαι σταθερά

5)Αντικατάστησε ένα γεύμα με υποκατάστατο!

Χρησιμοποιώντας ένα πλήρες και απόλυτα ισορροπημένο υποκατάστατο γεύματος, όπως το Top Diet , για παράδειγμα, παίρνεις μόλις 235 με 275 θερμίδες, ανάλογα αν θα το απολαύσεις σε ρόφημα ή γιαούρτι.

Έτσι με μαθηματική βεβαιότητα χάνεις βάρος, αν αντικαθιστάς 1 με 2 γεύματα την ημέρα, ενώ παράλληλα χορταίνεις και απολαμβάνεις! Try it at home or at office!

Αφήστε το σχόλιο σας: