Γέμισε τη Μπανιέρα με Νερό και Πρόσθεσε μέσα 1 Φλιτζάνι Μηλόξυδο. Μισή ώρα μετά, έπαθε Πλάκα με τις Αλλαγές στο Δέρμα της! - Fanpage

Γέμισε τη Μπανιέρα με Νερό και Πρόσθεσε μέσα 1 Φλιτζάνι Μηλόξυδο. Μισή ώρα μετά, έπαθε Πλάκα με τις Αλλαγές στο Δέρμα της!

Εκατομμύρια Αμερικανοί πάσχουν από μία ευρεία ποικιλία παθήσεων του δέρματος. Πολλές από αυτές, εμφανίζονται ως εξανθήματα ή εκζέματα και όταν δεν επουλώνονται, οι παθόντες είναι απίστευτα απογοητευμένοι. Πόσο μάλλον όταν δεν μπορούν να κρύψουν το δέρμα με τα ρούχα τους.

1

Όταν οι πληγείσες περιοχές ερεθίζονται, οι περισσότεροι άνθρωποι τις ξύνουν μέχρι να αιμορραγήσει το δέρμα τους. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες ουλές, για να μην αναφέρουμε στην περαιτέρω μόλυνση.

2

Αλλά υπάρχει μια φυσική θεραπεία που μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα ή ακόμα και να τα εξαλείψει εντελώς.

Το μηλόξυδο μπορεί να κάνει θαύματα και να ανακουφίσει από την φαγούρα και την φλεγμονή.

3

Πώς λειτουργεί;

Ανεξάρτητα από το πόσες διαφορετικές μορφές δερματικών εξανθημάτων υπάρχουν, τα συμπτώματα είναι συχνά παρόμοια: ξηρό δέρμα, κόκκινες κηλίδες και φαγούρα. Σε ιδιαίτερα κακές περιπτώσεις, μπορεί να αναπτυχτεί και πύον.

4

Το μηλόξυδο, διαθέτει πολύ ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Προστατεύει τις πληγείσες περιοχές του δέρματος και αποτρέπει το πρόβλημα από την επιδείνωση. Ταυτόχρονα, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του μειώνουν την φαγούρα στο δέρμα.

5

Το μηλόξυδο, απομακρύνει τις τοξίνες από το δέρμα και μειώνει τους ερεθισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτική θεραπεία για να κρατήσει τους ερεθισμούς μακριά.

6

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Ανακατέψτε το ξύδι με νερό σε ίσα μέρη. Βάλτε το μείγμα στην ερεθισμένη περιοχή με βαμβάκι.

7

Κάντε το ίδιο δύο φορές τη ημέρα. Μια άλλη μέθοδος είναι να προσθέσετε 1/2 φλιτζάνι μηλόξυδο και 1/3 φλιτζάνι ηλιέλαιο στην μπανιέρα σας, αφού πρώτα την γεμίσετε με νερό. Μπείτε μέσα στη μπανιέρα για μισή ώρα. Δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο τρεις φορές την εβδομάδα.

8

Πολύ σύντομα θα αισθανθείτε μια αισθητή βελτίωση. Αυτό το φανταστικό μείγμα, θα δώσει τέλος στη φαγούρα και θα μειώσει τους δυσάρεστους ερεθισμούς και όλα αυτά χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Φυσικά, αν εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα στο δέρμα σας, δείτε ένα γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι τίποτα πιο σοβαρό.

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: